LOADING

O nunta inseamna inainte de toate mult stres… rochia perfecta, restaurantul potrivit, meniul ideal. Dar, in final, dupa ce totul trece si amintirile sunt sigurele care iti raman, realizezi cat de important este sa ai niste fotografii reusite in toata ecuatia asta. Noi am stiut de la bun inceput ce ne doream de la un fotograf: sa surprinda bucuria momentului, fericirea noastra si a prietenilor nostri, emotia si ne temeam sa primim o banala evidenta prin poze a persoanelor prezente (amintiti-va cate poze plictisitoare de gen ati vazut). Si inainte de orice, ne doream sa nu ne streseze… pentru stiam ca de stres vom avea parte din plin. Acum, privind ceea ce a iesit, ne bucuram pentru alegerea facuta si putem caracteriza printr-o expresie modul de lucru al lui George: promisiuni respectate cu profesionalism. Cat despre imaginatia de care a dat dovada, aceasta este deja o alta poveste…
Iti multumim, George, pentru rabdarea de care ai dat dovada si pentru ca in fotografiile tale suntem mai frumosi decat in realitate.
Cu drag, Zina si Leonard Ustinov.

ZINA SI LEONARD

Am avut un feeling bun de la inceput legat de George…doar pentru ca mi-a vorbit cu pasiune la telefon! Si asa ma bucur ca am mers pe instinct, pentru ca ne-am ales cu un prieten si cu fotograful declarat al familiei!
Cel mai important este ca ne-a lasat sa fim naturali, fara sa ne streseze cu pozitii impuse pentru clasicele poze de nunta…Intr-adevar poze fotografice, asa cum ne place sa numim fotografiile artistice!Incredibil! Acum ma gandesc care ar fi urmatorul eveniment unde l-am putea avea pe George sa ne mai imortalizeze si sa ne simtim la fel:)
Bestial!
Multumim, George!

OANA SI CIPRIAN

Multumim George!
Dupa vizualizarea cadrelor facute de artistul George putem spune ca am inteles expresia ” O fotografie face cat o mie de cuvinte”. Un adevarat profesionist, trully talented si cu o atitudine pe masura.
Putem spune ca dupa toate experientele impartasite am castigat si un bun prieten.
Pozele facute la rasaritul soarelui, in dimineata nuntii, au avut un impact major in randul prietenilor, de genul “UAU”.
Multumim George!

OLIMPIA SI MANU

Thank you George – wonderful photographs… lots of moments/memories captured! Some of the black and white shots are really very beautiful… Many thanks for all of your effort and enthusiasm!

FERN SI NICK

Buna George,
Am apelat la serviciile tale in graba, insa nu am regretat. Desi a trecut ceva timp de la nunta noastra , nu e prea tarziu sa iti mai multumim inca o data pentru daruirea si talentul pe care ni l-ai aratat in pozele din cea mai speciala zi a noastra. Ai reusit sa prinzi in asa fel atmosfera si momentul asftel incat putem retrai acea zi numai privind pozele. Se vede ca muncesti cu drag si chiar iti place ceea ce faci ! Toti au fost multumiti incepand cu noi de munca depusa , ne-ai fost alaturi si ne-ai ajutat sa conservam niste amintiri foarte frumoase. Cu siguranta o sa apelam la tine , la botez si la orice alt eveniment din viata noastra !
Multumim inca o data , Elena si George.

ELENA SI GEORGE